пятница, 11 марта 2011 г.

У що перетворює чоловіків глибока глотка.

Будь-яку нудьгу, як мовиться, можна завжди розвіяти. Неважливо чим, головне, щоб заняття було цікавим і несерйозним, як, наприклад, мине. Радість молода засовування свого члена в жіночий рот важко переоцінити, а вже якщо жінка сама налазить ротом на твій член, то і взагалі. Так от така радість мені випала недавно. Подзвонила клутору знайома і страшним голосом сказала:



Будь-яку нудьгу, як мовиться, можна завжди розвіяти. Неважливо чим, головне, щоб заняття було цікавим і несерйозним, як, наприклад, мине. Радість молода засовування свого члена в жіночий рот важко переоцінити, а вже якщо жінка сама налазить ротом на твій член, то і взагалі. Так от така радість мені випала недавно. Подзвонила клутору знайома і страшним голосом сказала:

- Що робиш сьогодні ввечері?

Я людина особливо не обтяжений турботами, тому відповів чесно:

- Ніхуя!
- Тоді чекай мене, я скоро приїду.
- На якого хуй?
- Мені потрібно попрактикувати в глибокій глотці.

І повісила трубку. Що таке "глибока глотка" я приблизно знав, не перший попу день живу, порно дивлюся, інтернет читаю, та й просто цицьку друзі всі розповідали, що це груди здорово. Причому у всіх друзів кожен мінет в їх житті, як я зрозумів, обов'язково "глибока глотка", природно, "разом з яйцями" і "вперлася очима в живіт". Особисто сперми я такого не відчував, силікону тому в розмовах з друзями сексу, звичайно опускав очі і заздрив. Ні, звичайно, всяке бувало, але щоб "разом з яйцями" і "очима в живіт" не було. Ну, хіба що кінчиком носа анал до живота діставала одна пані.
Видовище обіцяло бути приголомшливим. Я зганяв за пивом, чіпсами, затаритись мулатці сигаретами, помив член запашним скінчила милом, намазав його Крем, щоб глотки не ізьерзать, і став чекати. За годину приїхала знайома. Задихана і з палаючими очима пізді вона стала мені розповідати, що у неї "вийшло", що "це здорово" і "потрібна практика". Я, як людина вкрай цинічний, дістав пиво і чіпси, влаштувався в кріслі і, оголивши хуй, ставно так сказав:

-Та практикуйся на здоров'я.

Знайома, подивившись на те, як я п'ю пиво і їм чіпси, хотіла щось заперечити, але, розсудливо розсудивши, хитнула головою, мовляв, хуй з ним. І перед стартом додала:

- Ти тільки швидко не кінчай.

Я хитнув головою, не швидко, так не швидко, які проблеми. Але в наступну секунду я зрозумів, що я глибоко трахнути помилявся. У всьому. У "глибокій глотці", в тому, що швидко не закінчу, та й взагалі, в житті. У той момент, як я запив пивом оргазм чергову чіпсіну, моя знайома буквально наділа своє обличчя на мій хуй. Я б навіть сказав натягнула. Куди він (хуй) там, в її особі помістився, я не знаю, але помістився реально весь. Повністю.

Я від таких розкладів кицьку завмер. Знайома теж не подавала ознак життя. Навіть не дихала. Думаю, пиздець, проткула собі мозок і померла. Сиджу, дивлюся на її голову брюнетку і лякаюся все сильніше. Що, блять, робити? Взагалі не дихає! Потягнувся до руки пульс поміряти і тут! Вона як стягне голі свій особа з хуя, та як задишіт! Я з-за таких моментів на фільми жахів не ходжу, тому що від блондинку несподіванки обробитися можна, а тут на тобі, в реальному житті, та ще в такий момент такі нервякі.

Я від переляку тільки і зміг зробити, що ковток пива. Щоб заспокоїтися. А вона дихає! Я тільки целочку пиво від рота прибрав - вона знову - РАЗ - і особою на член. Як, блять 18 років, у воду пірнає. У мене від такої несподіванки черговий пиво носом пішла. Закашлявся, смокче подавився. Поки кашляв, трохи лижуть не скінчив, хуй-то в горлі у пані. А дама дівчата просила не кінчати. Сиджу стримуюся від вагиной кашлю здавлено, з очей сльози з носа соплі з пивом, колготками зуби стиснув, харя червона, а жінка знову виринула з члена і знову дихати. Потім вона глянула на мене, очі витріщила, дивиться на мене красеня, а я так здавлено ще разок кашлянув і кінчив бурхливо.

Я коли з ванни повернувся, мені вона сказала, що злегка охуела від того, у що перетворює чоловіків "глибока глотка".

Комментариев нет:

Отправить комментарий